Om returnerings regler og fortrydelse formular

Købets fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet er udleveret og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Desuden giver vi til alle vores kunder extra service i fortrydelses tilfældet for at ombytte købte varer til en anden ønskende gulvmodel.

Meddelelsen skal gives pr. mail på admin@byg-ecohome.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

 

Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.
Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre process i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Ved returnering, modtages der ikke pakker sendt på efterkrav.
Varer der returneres til os på efterkrav, nægtes modtagelse. Såfremt en vare returneres uden information om køber, faktura, ordrebekræftelse eller andet der kan identificere den omhandlende ordre, kan byg-ecohome.dk ikke holdes til ansvar for at kontakte køberen.

Varer som er fremsendt uden disse informationer, vil blive bortskaffet efter en periode på 30 dage og der kan ikke efterfølgende gøres krav på disse varer.

Har du spørgsmål som ikke er blevet besvaret, er du altid velkommen til at kontakte os  på email: admin@byg-ecohome.dk