Copyrights

Vilkår og betingelser

© Copyright 2016 https://bambus.byg-ecohome.dk er online handel webshop eget af selskabet BYG-ECOHOME LLP CVR-nr.: 39765381 .

Copyright 1976-2016

Alle rettigheder forbeholdes.

Ophavsretten til alle de ophavsretligt beskyttet værker/dokumenter/information, som denne hjemmeside indeholder er enten ejet af World Market Intelligence eller licenseret til det. Reproduktion af dele af eller hele indholdet på disse sider er forbudt, undtagen i det omfang det er tilladt nedenfor.
Disse sider og de separate ophavsretligt beskyttede værker deri kan ses på skærmen, downloadet på en harddisk eller udskrives til egen personlige brug, forudsat at du inkluderer denne meddelelse om ophavsret på hver kopi, og at du ikke vil lave ændringer til noget af siderne og ikke bruge nogle af siderne i andet arbejde eller offentliggørelse i diverse medier. Copyright værker i disse sider må ikke anvendes, distribueres eller kopieres til kommercielle formål.
Uden at den begrænsede licens ophavsret givet ovenfor og alene i det omfang, at alle eller dele af disse sider udgør en “database” med henblik på ophavsret og rettigheder i Databaser Regulations (“forordningerne”) gengivelse af en del af eller hele disse sider er forbudt i videst muligt omfang tilladt af forordningerne.
Juridisk ansvarsfraskrivelse
Læs dette afsnit omhyggeligt, da den indeholder de juridiske vilkår og betingelser, som du accepterer, når du bruger vores hjemmeside.

Operatøren
Denne hjemmeside https://bambus.byg-ecohome.dk, drives af virksomheden BYG-ECOHOME LLP CVR-nr.: 39765381 .

Definitioner

Henvisninger til “vi” eller “os” i disse vilkår og betingelser er til byg-ecohome.dk.
Henvisninger til “du” i disse vilkår og betingelser er til brugerne af denne hjemmeside.
Henvisninger til “Partner Organisation” i disse vilkår og betingelser er til organisationer, med hvem byg-ecohome.dk har efterkommet denne hjemmeside.
Henvisninger til “sitet” i disse vilkår og betingelser er til denne hjemmeside og dens indhold.

Vilkår og betingelser

Oplysningerne på denne hjemmeside er medtaget i god tro for kun generelle orientering. Hjemmesiden kan indeholde oplysninger, der indgives af en tredjepart, herunder reklamer. Oplysningerne skal ikke påberåbes til noget bestemt formål, og ingen garanti gives som til dets nøjagtighed eller fuldstændighed.
Eventuelle udtalelser (udtrykkeligt eller underforstået) er dem af de enkelte forfattere og ikke nødvendigvis af selskabets BYG-ECOHOME LLP CVR-nr.: 39765381 eller dets partners organisationer.
Bortset fra eventuelle udtrykkelige garantier eller tilsagn på webstedet, vi udelukker alle garantier (udtrykkelige eller stiltiende) for webstedet og indholdet af og for din brug af webstedet.
Vi er ikke ansvarlige over for dig for eventuelle tab, som du lider (herunder, uden begrænsning, erstatning for tab eller tab af forretningsmuligheder eller projekter, eller tab af fortjeneste), uanset hvordan opstår, hvad enten i kontrakt, tort eller andet fra din brug eller manglende evne til at bruge dette websted, eller nogen af dens indhold, eller fra enhver handling eller undladelse truffet som følge af brugen af dette websted, forudsat at intet i disse vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar for personskade eller død forårsaget af vores uagtsomhed.
Vi kan indeholde links til andre hjemmesider fra tid til anden. Disse links er opgivet for nemheds skyld. Vi har ikke godkendt eller tager ansvaret for indholdet af disse hjemmesider, er vi ikke ansvarlige for tilgængeligheden af dem og vil ikke være ansvarlig på nogen måde for tab eller skade, som du kan lide ved din brug eller manglende evne til at bruge disse hjemmesider.
Hvis du beslutter at få adgang til linkede websites du gør det på egen risiko. Hvis du køber varer eller tjenesteydelser fra tredjemand eller tredjeparts websted, som vi giver et link din kontrakt om levering af disse varer og tjenesteydelser vil være med denne tredjepart.
Henvisning til et produkt eller en tjeneste på webstedet udgør ikke et tilbud om at sælge eller levere den vare eller tjenesteydelse, og betyder ikke, at produktet eller tjenesten er tilgængelig i alle lande eller at navnet og beskrivelsen af et produkt i dit land vil være den samme som findes på webstedet.
Vi har taget alle omhu i udarbejdelsen af hjemmesiden. Dog kan visse tekniske spørgsmål gøres uden for vores kontrol, kan vi ikke garantere, at du vil have uafbrudt eller fejlfri adgang til webstedet på alle tidspunkter.
Vi giver ingen garanti, at indholdet af hjemmesiden er fri for infektion med virus eller noget andet, som har forurenende eller ødelæggende egenskaber, og har intet ansvar i forbindelse hermed.
Vi forbeholder os ret til på ethvert tidspunkt, uden ansvar for at gøre det, for at ændre eller afbryde, midlertidigt eller permanent, nogen af indhold, funktioner eller tjenester, vi tilbyder på Webstedet (eller en del af dem) med eller uden varsel. Dette omfatter fjernelse af oplysninger fra dig til os.
Du accepterer, at de oplysninger, du giver os, når du bruger hjemmesiden vil være sande og fuldstændige, og at du vil holde det sande og fuldstændige.

Brug af webstedet

Du accepterer ikke at bruge de tjenester, vi leverer via hjemmesiden til:
Overføre oplysninger eller gøre noget, der er ulovligt, skadeligt, truende, misbrugende, chikanerende, skadevoldende, ærekrænkende, vulgært, obskønt, ærekrænkende, krænkende for andres privatliv, hadefuldt, eller racistisk, etnisk eller på anden måde stødende;
Efterligne en person eller enhed, eller falsk stat eller anden måde forkert affilation med en person eller enhed;
Force overskrifter eller på anden måde manipulere identifikatorer for at skjule oprindelsen af oplysninger, som overføres gennem de tjenester
Fremsende alle oplysninger, som du ikke har ret til at overføre eller som krænker en andens rettigheder;
Overføre uopfordret eller uautoriseret reklame (herunder uden begrænsning “junk mail”, “spam”, “kædebreve” eller “pyramidespil”);
Transit materiale, der indeholder software virus eller anden computerkode, filer eller programmer designet til at afbryde, skade, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller -hardware eller telekommunikationsudstyr;
Forstyrre eller afbryde de tjenester eller servere eller netværk forbundet til de tjenester, eller undlade at overholde krav, procedurer, politikker eller regler for netværk forbundet til tjenesterne; eller indsamle eller opbevare personlige oplysninger om andre brugere.

Ændring af vilkår og betingelser
Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår uden varsel til dig fra tid til anden. Enhver sådan ændring skal være effektive, når de ændrede vilkår er blevet lagt ud på hjemmesiden.

Gældende lov
Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår uden varsel til dig fra tid til anden.
Enhver sådan ændring skal være effektive, når de ændrede vilkår er blevet lagt ud på hjemmesiden.

Kommentarer
Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til hjemmesiden kan du kontakte os ved at skrive til email: admin@byg-ecohome.dk