Massiv Bambus gulvbelægning | MOSO Bambus Industrial

MOSO Bambus Industrial er bambus industriale højkantsparket gulve sammensat af små lameller i massiv bambus, hvilket skaber dette aspekt så specifikt til de skinnende farver på gulvene på kanten. Lamellerne fra 10 til 15 mm tykke grupperes sammen i blokke og ikke klæbebånd (derfor er der ikke anvendt lim til fremstilling af produktet).

Installatøren limer disse bambusplader direkte på gulvet, så skal denne rå parket slibes, inden man slutter af med lak eller olie. Takket være sin lille lameklare konstruktion er denne etage meget stabil – hvilket gør den til den ideelle løsning til opvarmning af gulve. Det menes at når gulvbelægningen er fuldt limet, kan alle vores Industrial bambusgulve modeler installeres oven på gulvvarme (inkluder betongulv med vandrør).

Endelig Bambus Industrial har den tykkeste slidlag af alle Moso gulve lager op til 15 mm, hvilket gør det også meget egnet til anvendelse i tunge områder.

MOSO BAMBUS MASSIV INDUSTRIAL GULVE MED NATURLIG UDSIGT

 

På denne to billeder har gulvbelægnings virksomheder været kreative og lagt bambus industrial gulve i mønster.

7
FOR AT HENTE FLERE INFORMATION OM PURE BAMBOO GULVE VENLIGST TRYK HER Bamboo -Industriale EN_LQ.

Massiv Bambus Industriale højkantsparket gulve

Slående udseende og styrke med naturlig udsigt

Moso Bambus Industrial er højkantsparket gulve der lavet af små gulv plader ‘, der består af korte massive bambus strimle, som giver den unikke industrielle look. De såkaldte plader “er faktisk blokke af strimle, der er bundtet sammen med tape, som betyder, at ingen lim anvendes i selve produktet. For at installere gulvet, skal de blokke, som skal limes på undergulvet og båndet skal slibes væk, før hullerne kan fyldes og den sidste finish kan påføres på overfladen. Fordi denne etage er lavet af små strimle, er det meget stabilt, hvilket gør det til en perfekt løsning til anvendelse på gulvvarmesystemer.