Supra Kollektion: MOSO® Bambus Paneler, Finer & Bjælker 

MOSO® Bambus Produkter: faste solide og 1-lags paneler, finer, robuste bjælker

MOSO® er den europæiske markeds leder inden for udvikling af innovative og bæredygtige bambusprodukter til indendørs og udendørs applikationer til den grønne byggebranche og videre. De bambus 1-lags paneler, finer og fleksible bambusruller og langer tilbyder flere løsninger til dekorative og bæredygtige bambusvæg og loft belægninger i forskellige størrelser, tykkelse, farver og teksturer osv. For mere informationer om de alle erhverv bambus produkter venligst læst her: https://www.moso-bamboo.com/direct-download/5146/Leaflet_Panels-Veneer-Beams_EN_LQ.pdf

MOSO® tilbyder et meget bredt sortiment af bambuspaneler, finer og bjælker i forskellige dimensioner, farver og teksturer.

Disse produkter anvendes over hele verden i forskellige applikationer lige fra vægbeklædning, lofter, vinduesrammer, døre, trapper, møbler og køkkener mv.


MOSO® Bamboo Solid Panel består af flere lage bambus, fås i flere variationer med hensyn til størrelse, tykkelse, konfiguration, stil og farve. Disse bambus paneler er særligt interessante i de applikationer hvor siden af panelet forbliver synlig, såsom trin i en trappe, møbler og køkkenplader.

MOSO® Bambus 1-lags Panel anvendes hovedsagelig som et panelbelægnings materiale, hvor bambus er presset, dobbeltsidet, på en base (for eksempel MDF eller spånplader). De fleste applikationer kræver pressing på begge sider af basen for at forhindre mulig bøjning.Resultatet er et “sandwichpanel”.

MOSO® Bambus Finer er en høj kvalitet finer, der er skabt af skiver ark fra laminerende blokke lavet af bambus strimle.
For at undgå revner under håndtering, er MOSO finer støttet med en tynd, men stærk cellulose fleece. Dette letter let presning af finerpladerne på et panel. Finhedens hårdhed afhængig af det anvendte substrat.

MOSO® Bambus faste bjælker kan bruges i mange anvendelser som vindue- og dørrammer, hvor typisk (dyrt) skarpt tropisk hårdttræ anvendes. I modsætning til hårdttræ er MOSO® bambus solid strålen en meget regelmæssigt materiale med hensyn til stabilitet og struktur (ingen knuder, ingen harpiks kommer ud) og er derfor let at behandle. Andre dimensioner er tilgængelige på forespørgsel.

MOSO® Flexbamboo dæknings materiale  er et fleksibelt bambusprodukt, der ofte placeres på en bærer (fx MDF) og er mest anvendt som beklædnings dækkende materiale på vægge, lofter, skabe eller møbler.

Flexbamboo kombinerer således dyderne af bambus (æstetisk, bæredygtig) med fleksibilitet og nem installation. Produktet fås ufærdig eller færdig med en højkvalitets UV-hærdet olie (Saicos®) og fås i 7 trendy farver.  Der er 5 ekstra farver til rådighed: 92 = Misty-Hvid, 94 = Walnut, 95 = Sølvgrå, 96 = Ebony, 98 = Elfenben (kun elfenben i fast form).

Flexbamboo beklædning dækningsmateriale  fås i to forskellige stilarter: massiv strimmel og fineret bånd

For mere information om Flexbamboo modeller venligst læs her: https://www.moso-bamboo.com/products/bamboo-beam-panel-veneer/flexbamboo


Vi tilbyder MOSO® offers a very broad assortment of bamboo panels, veneer and beams.

Venligst besøg vores net-butik byg-ecohome.dk/shop for at få et rigtig godt blik på de alle  bambus gulv modeller, beklædning materialer og andre produkter som vi tilbyder i vores store sortiment, produceret af 100% økologisk venlige og bæredygtige Moso art bambus træsort som er det moderne svar på nutidens krav til bæredygtigt byggeri og dermed vi bidrage med vores nye bæredygtige løsninger til Danske byggesektoren.

Venligst husk hos os du vil få altid op til 30 års garanti på alle købt hos os MOSO* Bambus Produkter!

For mere informationer om alle de ovennævnte bambus produkter venligst læst her: https://www.moso-bamboo.com/products/bamboo-beam-panel-veneer